Denne uken har vi fått hjelp til å omorganisere butikken og lære hvordan vi kan gi gjenbruksvarene våre en forfriskende ny profil, med assistanse fra eksponeringsdesigner Randi Mette Aalberg fra Adek.

Under veiledning av Aalberg har butikksjef Siv Sundland og hennes team av ansatte dykket ned i kunsten av effektiv produktprofilering. Fra farger til soner og til og med luftspill - det er mye mer enn bare å plassere varer på hyllene.

"Samarbeidet med Adek har vært inspirerende og lærerikt," sier Sundland. "Vi har virkelig fått en forståelse for hvordan riktig eksponering kan gjøre en stor forskjell i hvordan kundene våre oppfatter produktene våre."

Ikke bare har det vært en lærerik opplevelse for butikkens personale, men det har også ført til spennende endringer i butikkens layout. Nå vil kundene kunne oppleve en mer strømlinjeformet og estetisk tiltalende butikk, som gjør det enkelt å finne og sette pris på de gjenbruksvarene som tilbys.

Og for de som ønsker å bidra til gjenbruksbevegelsen, tilbyr Brukt & litt nytt to praktiske alternativer: Varer kan leveres direkte i butikken eller på mottaket på Isi i Bærum.

Gjenbruk handler ikke bare om å gi nye liv til gamle ting, men også om å gi dem en ny sjanse til å skinne på en elegant og tiltalende måte. 

En spennende og lærerik dag på jobb hos Brukt & litt nytt på Sandvika storsenter. 

Sone

Bilde  Bilde